GENERAL

BENVINGUTS/DES AL NOU CURS 2016/17

Amb aquesta publicació vos vull donar la benvigunda a tot l’alumnat i famílies a laclassedejgurillo. Un espai on tot el que passa a l’escola, eixirà per tal que pugueu ser-ne partíceps.

Són moltes les hores que els xiquets/es passen a l’escola i com a pare que sóc també, considere que aquest és un espai necessari. Un espai on podeu anar veient tot el que fem a l’escola. Fotos, vídeos, podcasts, treballs, agenda, calendari, documens, etc. Trobareu a poc a poc de tot, i podreu d’alguna manera, participar de la vida a l’escola dels vostres fills/es.

Aniré actualitzant aquest espai en la mesura del que em siga possible i vos convide a que es doneu una volta pel menú que teniu dalt per tal de anar familiaritzan-vos amb els diferents racons de la pàgina web.

Tot açò es completa, amb la informació que amb freqüència anireu rebent a les vostres adreces de correu electrònic, com ara, notes individualitzades de treballs, controls, comportament, treball, etc.

Per finalitzar, teniu l’espai de l’App Telegram, on també aniré llançant informació important com ara, circulars, recordatoris, etc.

Tot seguit vos deixe alguns enllaços importants:

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s