GENERAL

50.000 Visites i 50.000 Gràcies!

El blog de laclassedejgurillo.wordpress.com, es va posar en marxa un setembre de l’any 2011.

Des d’aleshores, ha canviat d’aspecte, d’organització i moltes altres coses. Ha anat creixent i ampliant l’oferta de contingut sempre amb la mateixa premisa: obrir les portes de la classe a les famílies i facilitar l’adquisició de coneixements, aprofitant les noves tecnologíes, de les quals, aquells/es que em coneixeu, sabeu que, en sóc un enamorat.

Han canviat moltes coses i desitge que per a millor. Però el que no ha canviat, ha estat la fidelitat dels usuaris que amb regularitat heu anat aprofitant tot allò que des d’aquest espai virtual he anat facilitant-vos.

La veritat és que, mai m’havia donat per mirar la quantitat de visites que tenia el blog. No tenia ni el comptador de visites visible, que ara podeu trobar a la columna de la dreta just baix del meu perfil, però, la setmana passada vaig mirar i em marcava 49.700 visites. Una quantitat gens menyspreable, tenint en compte que, es tracta d’un blog adreçat a una quantitat de públic molt reduït.

No hi ha res tant gratificant per l’administrador d’un blog com que la gent entre i en faça ús. Les moltes hores que porte ja davant del teclat i el monitor no servirien per res, si vosaltres els usuaris, no en fereu ús. I és per tot això, que us en vull donar les gràcies.

Gràcies a tots vosaltres per haver fet crèixer aquest blog. Sense tots/es vosaltres, laclassedejgurillo.wordpress.com no seria el que és.

Desitge que aquest, continue estant el nostre raconet digital i, junt a tota la comunitat escolar: famílies, alumnes i companys/es, continuar creixent.

Per tot això:

2 comentarios sobre “50.000 Visites i 50.000 Gràcies!

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.