GENERAL

Suspesa l’activitat lectiva, per fortes precipitacions, a tot el municipi de La Vila Joiosa

L’Ajuntament de La Vila Joiosa ha fet públic a la matinada d’avuí dilluns 19 de desembre de 2016, un comunicat oficial on anunciava que quedaven suspeses les classes de tots els centres educatius del municipi per a la jornada d’avuí.

Les fortes i persistents pluges al llarg de tota la nit i l’alerta establerta pel GVA112 amb risc de fortes precipitacions torrencials a la Marina Baixa i Alta, han fet que al llarg de la vesprada/nit d’ahir dia 18, molts ajuntaments com el d’Altea anunciaren a conselleria la decisió de suspendre l’activitat lectiva, com a mesura preventiva, davant el temporal que duem patint tot el cap de setmana.

Al llarg de la nit/matinada d’avui, molts altres municipis com és el cas de La Vila Joiosa, han anat fent pública la decisió de la suspensió de les classes.

Al CEIP Hispanitat en concret, el conserge Juanjo Jordà, ha estat des de les 7:30 del matí retirant aigua de l’interior de l’escola i ens comunica que ha atés un parell de telefonades de pares preguntant si hi havia classe.

La pregunta que es fan molts usuaris a les xarxes socials, és si s’hauria pogut comunicar amb una mica més d’antelació la decisió de tancament dels centres educatius per tal d’evitar la confusió que moltes famílies han tingut al sonar el despertador aquest matí. Són molts els comentaris que en aquest sentit es poden llegir a les xarxes socials en reacció al comunicat de l’ajuntament i que podeu llegir clicant ací (cal tindre compte a Facebook). Tot i això, sembla que gairebé tota la comunitat educativa n’ha quedat assabentada a temps. La inmediatesa i la gran capacitat de difondre la informació que tenen xarxes socials com Twitter o Facebok és inqüestionable. En aquestos casos, les xarxes socials són unes grans i poderoses ferramentes al servei del bé comú.

Comunicat oficial de l’Ajuntament de La Vila Joiosa a Twitter al voltant de les 6:45 h. Més informació clicant la imatge.

Comunicat oficial de l’Ajuntament de La Vila Joiosa a Facebook al voltant de les 6:45 h. Més informació clicant la imatge. (Cal tindre compte a Facebook).

Llistat oficial de la Conselleria d’Educació, de poblacions valencianes que suspenen l’activitat escolar el dilluns 19 de desembre de 2016 (publicat al compter oficial de la GVA a Twitter). Més informació clicant la imatge.

Per a més informació sobre l’oratge i alertes, podeu consultar la web d’aemet a http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos?w=hoy&k=val

Situació meteorològica prevista pel dia d’avui.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s