CIÈNCIES NATURALS i SOCIALS·TREBALLS

Treballet de Socials del Tema 3

La veritat és que heu treballat moltíssim al llarg d’aquest trimestre i és temps de descansar i “carregar les piles”. És per això, que no vos vull carregar amb deures aquestes vacances de Nadal. Són dies per compartir el temps amb la família i fer tot allò que no podem fer al llarg del curs.

No obstant, ha quedat alguna cosa a mitges com per exemple el tema 3 de Socials. Per això, vos propose que feu un treballet d’aquest tema que tracta sobre L’aigua a la Terra. És un treballet curtet que no pretén carregar-vos de feina. No hauria d’ocupar més d’un full a una cara per persona si es escrit, o una cartolina. Podeu fer dibuixos en compte de escriure, o fins i tot, esquemes.

Podeu aprofitar per fer una miqueta d’investigació. Vos poden ajudar a casa i fins i tot, si vos apeteix i podeu, es podeu ajuntar en grups xicotets de 2 o 3 persones per fer el treball. Encara no hem fet cap treballet i pense que és un bon moment per començar. Com que no vull espatllar les vacances a ningú, he posat com a data limit per presentar el treballet a l’escola el dia 13 de gener. És a dir, que teniu més de 20 dies per poder fer-lo sense presses.

Teniu tota la informació detallada de com fer el treball fent clic ací o a la imatge de baix.

Aquest treballet no és un examen. És una feina més que vos ajudarà a pujar nota a l’assignatura de Socials per a la segona avaluació. Si el feu bé vos donarà fins a 3 positius i si no el feu, 1 negatiu.

Només una última cosa. Recordeu que els treballs mai es presenten escrits a llàpis i sempre han de portar el nom de la persona/es que el fan i la data en que s’ha acabat. Si algú s’ha deixat el llibre de socials a classe, podeu accedir al tema 3 “L’aigua a la Terra” fent clic ací.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s