MULTIMEDIA · TREBALLS

Exposició de Santiago López – La Vida Al Camp

Ahir dijous 19 d’abril, Santiago López Córcoles acompanyat d’Antonio, el seu pare, ens va fer una fantàstica exposició sobre com és viure al camp.

Descarregar fotos:

Santiago ha nascut i s’ha criat al camp. Des de ben xicotet ha ajudat el seu pare i el seu uelo amb les tasques del camp. Plantar i collir hortalissa, cuidar les gallines i els conills, i veure com l’aigua fresca que corre per la séquia, arriba als taronjers que reguen pel mètode d’inundació o com ací diem, a manta.

La veritat és que hem aprés un munt de coses sobre la vida al camp. Sabeu per exemple qui és el «manador/manaor»? És la persona que diu quin dia arribarà l’aigua del pantano o la depuradora a la sequia per a poder regar.

Santiago ens ha explicat quines verdures planten a cada estació i ens ha dit, que practicament, no compren cap verdura perque ho cullen tot a casa. Tomaques, albergines, faves, cebes, creilles, etc. Fan de tot al seu hort, fins i tot, fan calçots!

També tenen molts fruiters, sobretot tarongers. Més de 100! Santiago i el seu pare ens han portat una bossa de taronges per tal que ens fem un gotet de suc. Estava boníssim!

Si en voleu saber més, no deixeu de veure els vídeos! Ens ha encantat l’exposició i ens ha fet molta enveja sana 🙂

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.